Baby benod​igdheden

​Alles verzamelen wat je nodig hebt voor je nieuwe baby kan een stressvolle taak zijn tijdens je derde trimester. Wij denken dat het in fasen breken van de uitrusting op basis van leeftijdscategorieën het proces kan vergemakkelijken.

​Voor elke stap splitsen we de uitrusting op in twee lijsten:

 Zeker-Nodig - Dit zijn de items waarvan wij denken dat ze noodzakelijk zijn en die wij ten zeerste aanbevelen.

Leuk-om-te-Hebben - Dit zijn items die sommige ouders nuttig vinden, maar niet 100% noodzakelijk.

​1. In het ziekenhuis met je baby

Er zijn een paar dingen die we aanraden om in te pakken om klaar te zijn voor je reis naar het ziekenhuis. Met een aantal extra dingen die je misschien wilt overwegen. We zullen uitleggen wat we specifiek aanbevelen en waarom.

Must haves

Zuigelingen Autostoeltjes

​Autostoeltje

Bekijk een samenvatting van 5 ​andere websites.

​Een autostoeltje is verplicht om je baby in de auto te vervoeren. Het wordt aangeraden een kind tot 2 jaar in een achterwaards autostoeltje te vervoeren.

De andere must haves

- De "baby-gaat-naar-huis-outfit" om te dragen in het autostoeltje.

babypakje

- Lekker warme anti-slip sloffen zijn in het koude ziekenhuis noodzakelijk.

sloffen

- Aan verzorgingsproducten voor mamma hebben we een compleet artikel gewijd.


- Afhankelijk of je borstboeding gaat geven is tepel balsem zeker geen overbodige luxe.

tepelbalsem

​Leuk om te Hebben

​Een geboorteplan geeft veel duidelijkheid over wat komen gaat.

- Omdat je natuurlijk mooie foto's aan deze bijzondere dag wilt over houden, roept een jurk speciaal gemaakt om in te bevallen geweldige herrineringen op.

zwangerschapsjurk wehkamp

Het lijkt dat de eind-streep in zicht is maar geloof ons, je verlangen om je weer 100% comfortabel te voelen, blijft ook na de bevalling nog een diep verlangen. Met een zwangerschap-kussen geef je jezelf een goedkoop kado om ieder moment van de dag zo confortabel mogelijk te kunnen liggen.

voedingskussen hema

- Om je rust te kunnen pakken in een hectisch ziekenhuis  kun je (misschien maar beter) een slaapmasker en een paar oordopjes meenemen even helemaal tot jezelf te komen.

- lippenbalsem tegen droge lippen terwijl je je door de bevalling heen puft.

- Een bevallingsbal, Sommige ziekenhuizen hebben misschien bevallingsballen die je kunt gebruiken. Maar als ze deze niet hebben of als je liever je eigen bal meeneemt, overweeg dan de Gymnic Fitness Ball. Volg de link voor wat algemeen advies over geboorteballen en hoe ze nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.

- Een pittenzak zoals de Earth Therapeutics Microwaveable Comfort Wrap. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron en is een handig hulpmiddel voor de pijn die gepaard gaat met de bevalling. Je kunt ook overwegen om zelfgemaakte dingen voor het verlichten van ongemak te maken, zoals een tennisbal gestopt in een lange sok om tegendruk op de rug te geven wanneer de pijn toeslaat.

​In de "Baby Bubbel" - 0 tot 8 weken

​Eenmaal thuis van het ziekenhuis, heb je heel wat spullen nodig om het schip te laten drijven. Als het mogelijk is, koop en organiseer je essentiële spullen voor de geboorte van je baby zodat je na het ontslag je kunt concentreren op je baby.  ​De eerste dagen met ​je baby zijn een continue cyclus van voeding, verandering en slapen

​2 tot 3 maanden

Enter your text here...

3 tot 6 maanden

​Na drie maanden glimlachen baby's, beginnen ze te leren met anderen om te gaan en laten ze hun persoonlijkheid zien. Rond vier maanden, komt een "ontwaken" van soorten voor waar de slaaproutines volledig kunnen veranderen en de waakzaamheid kan toenemen

​6 tot 12 maanden

​De komende zes maanden zijn er veel nieuwe ervaringen met uw baby die meer beweegt en enthousiast begint te praten en te eten. Deze veranderingen zijn onder andere de behoefte aan nieuwe spullen en een aantal van onze favoriete items zijn opgenomen in onze must-have en graag hebben lijsten hieronder.


Neem GRATIS kennis van actuele baby aanbiedingen

Als je het te druk hebt met actief naar aanbieding zoeken dan kun je nu op de hoogte gehouden worden van actuele acties van de grote babywinkels.

Babykamer Inspiratie

Inspiratie kun je overal op doen. Let op de  kleine details op alle foto’s die je tegenkomt. Bijvoorbeeld: Vloerkleed babykamer. Is dit ooit bij je opgekomen? Je ziet het vaak voorbij komen op de foto's van complete babykamer sets.  Dit zal prachtig staan onder je baby ledikant. Of ooit gedacht aan een schilderij babykamer? Of gordijnen babykamer? Laat je inspireren door vele babykamer ideeen.

Babykamer verlichting


Een baykamer Lamp kopen doe je bij (Logo brengt je direct naar de babykamer lamp pagina.)

winkel logo baby en tiener breed 1
Bol.com logo.svg Custom
sidebar logo winkel babypark transparant 1
kidsdeco

Schilderij Babykamer


Een leuk schilderij is altijd mooi boven een baby ledikant. Misschien ben je op zoek naar een kraamcadeau of anderzijds originele cadeau's. Je kunt een schilderij kopen van dikke dames, abstracte kunst of moderne kunst maar of je baby daar zo blij mee zal zijn? Het maakt niet uit. Doe vooral wat je zelf mooi vind.  Misschien past een olifant schilderij of een dieren schilderij beter bij de sfreer van je babykamer.  

Wandrek Babykamer


Een houten wandplank op een mooi pastel behang doet het altijd goed. Een wandplank is smakkelijk naast je kledingkast en is later nog te gebruiken als boekenplank. (Logo brengt je direct naar de wandrek-babykamer pagina.)

Kapstok Babykamer

Een staande kinderkapstok neemt misschien wat veel ruimte in, daarom zijn kapstokhaken of een wandkapstok misschien makkelijker. Er zijn ook deurkapstokken te koop. Je vind kapstokken bij deze winkels  (Logo brengt je direct naar de babykamer kapstok pagina.)

sidebar logo winkel babypark transparant 1
winkel logo baby en tiener breed sharpen
Bol. transparant 110 1
winkel logo blokker

Babykamer Gordijnen


Voeg een vrolijke noot toe aan het decor van je babykamer met bijvoorbeeld heldergekleurde, verduisterende babykamer gordijnen. Een schattige en kleurrijke print zal ieder kind opvrolijken. Dankzij speciale weeftechnieken blokkeren sommige stoffen het meeste licht van buitenaf en zorgt zo voor privacy en een goede nachtrust. Gewone Rolgordijnen zijn minder verduisterend dan duo rolgordijnen. Je hebt oor rolgordijnen verduisterend. Lamellen als vitrage wordt afgeraden vanwege het vermindere verduisterende effect. Verduisterende gordijnen worden aangeraden. Kant en klaar gordijnen worden niet altijd geleverd met gordijnrails, let hier dus op. Hema gordijnen, Leen Bakker gordijnen en Kwamtum gordijnen zijn prima keuze. Daar kun je gordijnen op maat maken. Je vind Babykamer gordijnen bij deze winkels

Nijntje Babykamer

Het meest bekende konijntje van Nederland is Nijntje pluis en is getekend door Dick Bruna. Ben jij helemaal fan van nijntje? Dan ben je bij deze winkels aan het juiste adres! Van nijntje boeken tot nijntje knuffels en nijntje kleding. Je vindt het allemaal bij hen.