Baby benod​igdheden

​Alles verzamelen wat je nodig hebt voor je nieuwe baby kan een stressvolle taak zijn tijdens je derde trimester. Wij denken dat het in fasen breken van de uitrusting op basis van leeftijdscategorieën het proces kan vergemakkelijken.

​Voor elke stap splitsen we de uitrusting op in twee lijsten:

 Zeker-Nodig - Dit zijn de items waarvan wij denken dat ze noodzakelijk zijn en die wij ten zeerste aanbevelen.

Leuk-om-te-Hebben - Dit zijn items die sommige ouders nuttig vinden, maar niet 100% noodzakelijk.

​1. In het ziekenhuis met je baby

Er zijn een paar dingen die we aanraden om in te pakken om klaar te zijn voor je reis naar het ziekenhuis. Met een aantal extra dingen die je misschien wilt overwegen. We zullen uitleggen wat we specifiek aanbevelen en waarom.

Must haves

Zuigelingen Autostoeltjes

​Autostoeltje

Bekijk een samenvatting van 5 ​andere websites.

​Een autostoeltje is verplicht om je baby in de auto te vervoeren. Het wordt aangeraden een kind tot 2 jaar in een achterwaards autostoeltje te vervoeren.

De andere must haves

- De "baby-gaat-naar-huis-outfit" om te dragen in het autostoeltje.

babypakje

- Lekker warme anti-slip sloffen zijn in het koude ziekenhuis noodzakelijk.

sloffen

- Aan verzorgingsproducten voor mamma hebben we een compleet artikel gewijd.


- Afhankelijk of je borstboeding gaat geven is tepel balsem zeker geen overbodige luxe.

tepelbalsem

​Leuk om te Hebben

​Een geboorteplan geeft veel duidelijkheid over wat komen gaat.

- Omdat je natuurlijk mooie foto's aan deze bijzondere dag wilt over houden, roept een jurk speciaal gemaakt om in te bevallen geweldige herrineringen op.

zwangerschapsjurk wehkamp

Het lijkt dat de eind-streep in zicht is maar geloof ons, je verlangen om je weer 100% comfortabel te voelen, blijft ook na de bevalling nog een diep verlangen. Met een zwangerschap-kussen geef je jezelf een goedkoop kado om ieder moment van de dag zo confortabel mogelijk te kunnen liggen.

voedingskussen hema

- Om je rust te kunnen pakken in een hectisch ziekenhuis  kun je (misschien maar beter) een slaapmasker en een paar oordopjes meenemen even helemaal tot jezelf te komen.

- lippenbalsem tegen droge lippen terwijl je je door de bevalling heen puft.

- Een bevallingsbal, Sommige ziekenhuizen hebben misschien bevallingsballen die je kunt gebruiken. Maar als ze deze niet hebben of als je liever je eigen bal meeneemt, overweeg dan de Gymnic Fitness Ball. Volg de link voor wat algemeen advies over geboorteballen en hoe ze nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.

- Een pittenzak zoals de Earth Therapeutics Microwaveable Comfort Wrap. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron en is een handig hulpmiddel voor de pijn die gepaard gaat met de bevalling. Je kunt ook overwegen om zelfgemaakte dingen voor het verlichten van ongemak te maken, zoals een tennisbal gestopt in een lange sok om tegendruk op de rug te geven wanneer de pijn toeslaat.

​In de "Baby Bubbel" - 0 tot 8 weken

​Eenmaal thuis van het ziekenhuis, heb je heel wat spullen nodig om het schip te laten drijven. Als het mogelijk is, koop en organiseer je essentiële spullen voor de geboorte van je baby zodat je na het ontslag je kunt concentreren op je baby.  ​De eerste dagen met ​je baby zijn een continue cyclus van voeding, verandering en slapen

​2 tot 3 maanden

Enter your text here...

3 tot 6 maanden

​Na drie maanden glimlachen baby's, beginnen ze te leren met anderen om te gaan en laten ze hun persoonlijkheid zien. Rond vier maanden, komt een "ontwaken" van soorten voor waar de slaaproutines volledig kunnen veranderen en de waakzaamheid kan toenemen

​6 tot 12 maanden

​De komende zes maanden zijn er veel nieuwe ervaringen met uw baby die meer beweegt en enthousiast begint te praten en te eten. Deze veranderingen zijn onder andere de behoefte aan nieuwe spullen en een aantal van onze favoriete items zijn opgenomen in onze must-have en graag hebben lijsten hieronder.


Neem GRATIS kennis van actuele baby aanbiedingen

Als je het te druk hebt met actief naar aanbieding zoeken dan kun je nu op de hoogte gehouden worden van actuele acties van de grote babywinkels.

Landelijke Babykamer 

Een brokante landelijke babykamer staat voor een ongedwongen en gezellige inrichtingsstijl die verwijst naar het gevoel van een eenvoudig landleven. Het kleurenpalet bevat pastel en heldere kleuren en kan design elementen bevatten zoals vintage babykamer spullen en tweedehands landelijke babykamer accessoires. De materialen die worden gebruikt om een babykamer landelijke stijl te creëren zijn hout, baksteen en steen samen met andere natuurlijke materialen. Zichtbare balken, houten lambrisering en houten vloeren zijn allemaal klassieke landelijke babykamer elementen.

Een verscheidenheid aan andere babykamer accesoires kan in je ontwerp worden opgenomen om een landelijke stijl toe te voegen. Deze details zullen variëren afhankelijk van de specifieke variatie op de landelijke stijl die je kiest. Je kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar een meer moderne landelijke stijl, of een zeer authentieke brocante landelijke babykamer en traditionele landelijke ontwerpstijl. Of je bent op zoek naar een regionale variant zoals Engelse of Franse countrystijl. Een grijze landelijke babykamer is ook heel mooi.

Variaties van de babykamer landelijke stijl

Brokant babykamerdesign omvat verschillende stijlen, variërend van eigentijds country tot boerderij country en met inbegrip van verschillende regionale stijlen, zoals Engels, Toscaans, Scandinavisch, en Frans land. Hoewel elk van deze landelijke stijlen zijn eigen unieke ontwerpelementen heeft, delen ze allemaal dezelfde ongedwongen en gezellige inrichtingsstijl. Hier bespreken we enkele van de unieke elementen van de Franse landelijke inrichting, een van de meest populaire landelijke inrichtingsstijlen.

Franse Landelijke Stijl

Een populaire regionale variant van de brokante design stijl is de Franse country stijl. Deze ontwerpstijl wordt gekenmerkt door helder wit, subtiele tinten crème, lichtblauw en geel, of warme, aardse tinten rood, geel of goud. Dit wordt gecombineerd met natuurlijke materialen zoals baksteen, steen, rustieke houten vloeren en versleten en sierlijke houten meubelen. Een babykamer landelijkhout kan bijvoorbeeld gevonden worden in stijgerhout stijl.

Franse landelijke stijl kan ook collecties van sierlijke porseleinen schalen omvatten en decoratieve kussens, beddengoed en plaids. Provençaals textiel voegt een duidelijk Frans tintje toe. Toile de jouy en stoffen met patronen van olijftakken, zonnebloemen, citroenen roepen beelden op van het Franse platteland en het Franse pastorale leven.

Landelijke decoratie-ideeën en inspiratie

Landelijke stijl heeft veel verschillende looks en veelzijdige kenmerken. Er zijn echter een aantal basiselementen en decoraties die je in gedachten moet houden bij het creëren van een landelijke look. Hieronder vindt je enkele decoratie-ideeën voor een landelijke stijl om je op weg te helpen.


Rustiek meubilair

- Kies voor natuurlijke houtafwerkingen en meubels die een ontspannen- in plaats van formele levensstijl aanvullen.

- Combineer tweedehands houten meubelen en bij elkaar passende accesoires om charme en een gevoel van gezelligheid en comfort toe te voegen.

- Introduceer ijzeren, koperen of hemelbedframes voor een landelijke stijl.


Natuurlijke materialen

- Leg natuurlijke houten vloeren en gebruik veel steen.

- Laat bakstenen muren intact en schilder ze in natuurlijke tinten die warm en uitnodigend zijn, zoals warm geel en gebroken witte kleuren. Pasteltinten en gedempte kleuren kunnen ook goed werken.

- Versier plafonds met zichtbare houten balken.

- Introduceer natuurlijke stoffen en textiel, zoals vlas, katoen met schaakbord motief.

Sierkleurige accesoires

Zet jouw landelijke brokante accesoires in de kijker, vooral verzamelingen van brokante spulletjes en tweedehands accessoires. Je kunt bij antiekwinkels en op beurzen landelijke accesoires kopen zoals kruiken van emaille, melkbussen, houten kommen en manden voor een authentiekere landelijke uitstraling.