Baby benod​igdheden

​Alles verzamelen wat je nodig hebt voor je nieuwe baby kan een stressvolle taak zijn tijdens je derde trimester. Wij denken dat het in fasen breken van de uitrusting op basis van leeftijdscategorieën het proces kan vergemakkelijken.

​Voor elke stap splitsen we de uitrusting op in twee lijsten:

 Zeker-Nodig - Dit zijn de items waarvan wij denken dat ze noodzakelijk zijn en die wij ten zeerste aanbevelen.

Leuk-om-te-Hebben - Dit zijn items die sommige ouders nuttig vinden, maar niet 100% noodzakelijk.

​1. In het ziekenhuis met je baby

Er zijn een paar dingen die we aanraden om in te pakken om klaar te zijn voor je reis naar het ziekenhuis. Met een aantal extra dingen die je misschien wilt overwegen. We zullen uitleggen wat we specifiek aanbevelen en waarom.

Must haves

Zuigelingen Autostoeltjes

​Autostoeltje

Bekijk een samenvatting van 5 ​andere websites.

​Een autostoeltje is verplicht om je baby in de auto te vervoeren. Het wordt aangeraden een kind tot 2 jaar in een achterwaards autostoeltje te vervoeren.

De andere must haves

- De "baby-gaat-naar-huis-outfit" om te dragen in het autostoeltje.

babypakje

- Lekker warme anti-slip sloffen zijn in het koude ziekenhuis noodzakelijk.

sloffen

- Aan verzorgingsproducten voor mamma hebben we een compleet artikel gewijd.


- Afhankelijk of je borstboeding gaat geven is tepel balsem zeker geen overbodige luxe.

tepelbalsem

​Leuk om te Hebben

​Een geboorteplan geeft veel duidelijkheid over wat komen gaat.

- Omdat je natuurlijk mooie foto's aan deze bijzondere dag wilt over houden, roept een jurk speciaal gemaakt om in te bevallen geweldige herrineringen op.

zwangerschapsjurk wehkamp

Het lijkt dat de eind-streep in zicht is maar geloof ons, je verlangen om je weer 100% comfortabel te voelen, blijft ook na de bevalling nog een diep verlangen. Met een zwangerschap-kussen geef je jezelf een goedkoop kado om ieder moment van de dag zo confortabel mogelijk te kunnen liggen.

voedingskussen hema

- Om je rust te kunnen pakken in een hectisch ziekenhuis  kun je (misschien maar beter) een slaapmasker en een paar oordopjes meenemen even helemaal tot jezelf te komen.

- lippenbalsem tegen droge lippen terwijl je je door de bevalling heen puft.

- Een bevallingsbal, Sommige ziekenhuizen hebben misschien bevallingsballen die je kunt gebruiken. Maar als ze deze niet hebben of als je liever je eigen bal meeneemt, overweeg dan de Gymnic Fitness Ball. Volg de link voor wat algemeen advies over geboorteballen en hoe ze nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.

- Een pittenzak zoals de Earth Therapeutics Microwaveable Comfort Wrap. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron en is een handig hulpmiddel voor de pijn die gepaard gaat met de bevalling. Je kunt ook overwegen om zelfgemaakte dingen voor het verlichten van ongemak te maken, zoals een tennisbal gestopt in een lange sok om tegendruk op de rug te geven wanneer de pijn toeslaat.

​In de "Baby Bubbel" - 0 tot 8 weken

​Eenmaal thuis van het ziekenhuis, heb je heel wat spullen nodig om het schip te laten drijven. Als het mogelijk is, koop en organiseer je essentiële spullen voor de geboorte van je baby zodat je na het ontslag je kunt concentreren op je baby.  ​De eerste dagen met ​je baby zijn een continue cyclus van voeding, verandering en slapen

​2 tot 3 maanden

Enter your text here...

3 tot 6 maanden

​Na drie maanden glimlachen baby's, beginnen ze te leren met anderen om te gaan en laten ze hun persoonlijkheid zien. Rond vier maanden, komt een "ontwaken" van soorten voor waar de slaaproutines volledig kunnen veranderen en de waakzaamheid kan toenemen

​6 tot 12 maanden

​De komende zes maanden zijn er veel nieuwe ervaringen met uw baby die meer beweegt en enthousiast begint te praten en te eten. Deze veranderingen zijn onder andere de behoefte aan nieuwe spullen en een aantal van onze favoriete items zijn opgenomen in onze must-have en graag hebben lijsten hieronder.


Neem GRATIS kennis van actuele baby aanbiedingen

Als je het te druk hebt met actief naar aanbieding zoeken dan kun je nu op de hoogte gehouden worden van actuele acties van de grote babywinkels.

Moderne Babykamer 

Een moderne babykamer heeft een eenvoudige en functionele kijk op de babykamer. De nadruk ligt op de basis, waardoor een schone en lichte ruimte ontstaat waar zowel ouders als kinderen van zullen genieten. Minimale meubels en aankleding zorgen ervoor dat de moderne babykamer luchtig en licht aanvoelt en brengen rust waar dat het meest nodig is. Leer hoe je een moderne babykamer kunt inrichten met moderne babykamer ideeën.


Blijf bij de basis

Om de minimalistische stijl van de babykamer te bereiken die voor veel ouders zo aantrekkelijk is, moet je je best doen om de hoeveelheid accessoires die je in de ruimte brengt te beperken. Baby's hebben niet veel meer nodig dan een veilige plek om te slapen en een plek om hun luier te verschonen dus een eenvoudig strak ledikant en een commode die dienst kan doen als luiertafel zijn alles wat je nodig hebt.

Witte muren en gedempte kleuren helpen een moderne kinderkamer in de juiste richting te sturen. Een monochroom of neutraal palet houdt de boel kalm en rustgevend. Natuurlijk hout werkt goed voor meubels, net als zwart en wit. Je kunt een vleugje pastelkleuren of kleine stukjes fellere kleuren toevoegen om wat zoete of funky vibes in de babykamer te brengen maar ga niet te ver. Geometrische en grafische patronen in kleine doses of op grote schaal zoals een opgeblazen muurschildering, kunnen voor een leuke touch zorgen.

Gebruik functionele decoratie

Het is gemakkelijk om je uit te leven met de inrichting van een babykamer maar om bij een modern thema te blijven, kun je beter de minimalistische route nemen. Maak moderne kinderkamerdecoraties van noodzakelijke elementen, zoals verlichting. Laat een stijlvolle bovenlamp of lamp fungeren als een opvallend element. Investeer in een design-waardig wiegje en commode die op zichzelf opvallen. Gebruik chique opbergbakken en -manden om alles overzichtelijk en opgeruimd te houden. Probeer niets extra's in de ruimte te zetten dat geen functie heeft; zo blijft alles geraffineerd, schoon en ontspannen.