Baby benod​igdheden

​Alles verzamelen wat je nodig hebt voor je nieuwe baby kan een stressvolle taak zijn tijdens je derde trimester. Wij denken dat het in fasen breken van de uitrusting op basis van leeftijdscategorieën het proces kan vergemakkelijken.

​Voor elke stap splitsen we de uitrusting op in twee lijsten:

 Zeker-Nodig - Dit zijn de items waarvan wij denken dat ze noodzakelijk zijn en die wij ten zeerste aanbevelen.

Leuk-om-te-Hebben - Dit zijn items die sommige ouders nuttig vinden, maar niet 100% noodzakelijk.

​1. In het ziekenhuis met je baby

Er zijn een paar dingen die we aanraden om in te pakken om klaar te zijn voor je reis naar het ziekenhuis. Met een aantal extra dingen die je misschien wilt overwegen. We zullen uitleggen wat we specifiek aanbevelen en waarom.

Must haves

Zuigelingen Autostoeltjes

​Autostoeltje

Bekijk een samenvatting van 5 ​andere websites.

​Een autostoeltje is verplicht om je baby in de auto te vervoeren. Het wordt aangeraden een kind tot 2 jaar in een achterwaards autostoeltje te vervoeren.

De andere must haves

- De "baby-gaat-naar-huis-outfit" om te dragen in het autostoeltje.

babypakje

- Lekker warme anti-slip sloffen zijn in het koude ziekenhuis noodzakelijk.

sloffen

- Aan verzorgingsproducten voor mamma hebben we een compleet artikel gewijd.


- Afhankelijk of je borstboeding gaat geven is tepel balsem zeker geen overbodige luxe.

tepelbalsem

​Leuk om te Hebben

​Een geboorteplan geeft veel duidelijkheid over wat komen gaat.

- Omdat je natuurlijk mooie foto's aan deze bijzondere dag wilt over houden, roept een jurk speciaal gemaakt om in te bevallen geweldige herrineringen op.

zwangerschapsjurk wehkamp

Het lijkt dat de eind-streep in zicht is maar geloof ons, je verlangen om je weer 100% comfortabel te voelen, blijft ook na de bevalling nog een diep verlangen. Met een zwangerschap-kussen geef je jezelf een goedkoop kado om ieder moment van de dag zo confortabel mogelijk te kunnen liggen.

voedingskussen hema

- Om je rust te kunnen pakken in een hectisch ziekenhuis  kun je (misschien maar beter) een slaapmasker en een paar oordopjes meenemen even helemaal tot jezelf te komen.

- lippenbalsem tegen droge lippen terwijl je je door de bevalling heen puft.

- Een bevallingsbal, Sommige ziekenhuizen hebben misschien bevallingsballen die je kunt gebruiken. Maar als ze deze niet hebben of als je liever je eigen bal meeneemt, overweeg dan de Gymnic Fitness Ball. Volg de link voor wat algemeen advies over geboorteballen en hoe ze nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.

- Een pittenzak zoals de Earth Therapeutics Microwaveable Comfort Wrap. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron en is een handig hulpmiddel voor de pijn die gepaard gaat met de bevalling. Je kunt ook overwegen om zelfgemaakte dingen voor het verlichten van ongemak te maken, zoals een tennisbal gestopt in een lange sok om tegendruk op de rug te geven wanneer de pijn toeslaat.

​In de "Baby Bubbel" - 0 tot 8 weken

​Eenmaal thuis van het ziekenhuis, heb je heel wat spullen nodig om het schip te laten drijven. Als het mogelijk is, koop en organiseer je essentiële spullen voor de geboorte van je baby zodat je na het ontslag je kunt concentreren op je baby.  ​De eerste dagen met ​je baby zijn een continue cyclus van voeding, verandering en slapen

​2 tot 3 maanden

Enter your text here...

3 tot 6 maanden

​Na drie maanden glimlachen baby's, beginnen ze te leren met anderen om te gaan en laten ze hun persoonlijkheid zien. Rond vier maanden, komt een "ontwaken" van soorten voor waar de slaaproutines volledig kunnen veranderen en de waakzaamheid kan toenemen

​6 tot 12 maanden

​De komende zes maanden zijn er veel nieuwe ervaringen met uw baby die meer beweegt en enthousiast begint te praten en te eten. Deze veranderingen zijn onder andere de behoefte aan nieuwe spullen en een aantal van onze favoriete items zijn opgenomen in onze must-have en graag hebben lijsten hieronder.


Neem GRATIS kennis van actuele baby aanbiedingen

Als je het te druk hebt met actief naar aanbieding zoeken dan kun je nu op de hoogte gehouden worden van actuele acties van de grote babywinkels.

Neutrale Babykamer 

neutrale Babykamer ideeën voor een kamer die bij alle kleintjes past.


Maak de babykamer van je kindje mooi met deze handige en praktische manieren om een slaapkamer te creëren waar alle kinderen van zullen houden


Of het geslacht van je kleintje een verrassing  is of geen fan bent van stereotype looks, genderneutrale kinderkamer ideeën zullen iedereen gelukkig te houden, ongeacht de uitkomst.

In tegenstelling tot andere ideeën voor een babykamer, moeten uniseks ideeën voor de babykamer zorgvuldig worden overwogen. Natuurlijk moet de kamer nog steeds slaap-, speel- en zitruimtes bevatten, maar de mooie neutrale  moet door alle betrokken partijen wederzijds worden bewonderd.

Van moderne monochrome kleurenschema's tot eclectische looks met vintage muurkunst, deze genderneutrale kinderkamerideeën zullen zeker iedereen tevreden stellen.


Neutrale kinderkamer ideeën
1. Knus met gezellige tinten
Warme genderneutrale kinderkamer met gelaagde stoffen

Afbeelding: H&M

Natuurlijke materialen en organische stoffen zorgen voor een knusse en uitnodigende genderneutrale kinderkamer die je kind omhult met warmte en veiligheid.

Begin met tintige, gestructureerde muren en leg daar tactiele vloerkleden, dekens en kussens overheen. Zelfs de opbergmanden in deze uniseks kinderkamer zijn zacht en knuffelbaar. Werk af met vriendelijk pluchen speelgoed met een gelijkgekleurde natuurlijke vacht.
2. Maak opbergruimte onderdeel van het thema
Applique opbergmanden buik voor kinderkamer

Image credit: Bellybambino

Bij het kiezen van een thema voor een genderneutrale stok om motieven die een beroep op zowel jongens als meisjes. Het zeeleven kan schattig zijn als er een 'vriendelijk gezicht' aan wordt gegeven. Versterk de look door ook praktische elementen in het verhaal te introduceren - hoe schattig is deze tactiele, geappliqueerde opbergmand met kwallen?
3. Nodig bosvrienden uit
Kinderbehang voor de kinderkamer

Afbeelding: Celina Digby

Een behang voor de muur is een praktisch genderneutraal kinderkameridee omdat het een geweldige manier is om kleur en patroon toe te voegen met kindvriendelijke thema's. Een uitnodigende bosprint zal alle mini outdoorsy types aanspreken.
4. Introduceer je eigen interesses
Vintage stijl kinderkamer met fiets wallart

Afbeelding: Future PLC/ Colin Poole

We vermoeden dat de ouders van deze kinderkamer fervente fietsers zijn. Sport is een geweldig motief voor genderneutrale kinderkamers en een geweldige manier om al op jonge leeftijd een gezonde levensstijl te introduceren. Deze eigenzinnige galerijwand met fietsmotief is een kleurrijke en eclectische toevoeging aan deze uniseks kinderkamer en past perfect boven een klassiek houten ledikant.
5. Voeg een trendy behang toe
Funky kinderkamer met Stokke sleepi kinderbed

Image credit: Stokke

Een genderneutrale babykamer kan met de juiste meubels en accessoires een meer volwassen uitstraling krijgen. Deze unisex kinderkamer ziet er ultra-funky uit met een opvallende muur met bladprint. De rijke groene tint en het botanische patroon hebben een rustgevende kwaliteit. De sfeer krijgt een betoverende bosvibe als je hem combineert met een eigentijds houten ledikant en een vriendelijk berenvachtkleed.
6. Kies een palet van zwart en wit
Geslachtsneutrale monochrome kinderkamer

Image credit: Future PLC/ Ollie Gordon

Als u het nest voorbereidt op een op handen zijnde nieuwe komst en de verleiding hebt vermeden om het geslacht van de baby te achterhalen, ga dan voor een monochroom schema dat even goed werkt voor beide geslachten. Door slim gebruik te maken van verf, prints en accessoires kunt u een kamer creëren waar u uw baby met trots in huis zult halen. Deze kamer wordt vaak beschouwd als een volwassen kleurencombinatie die koud kan zijn, maar laat zien hoe je baby-proof kunt zijn. Contrasterende strepen en vlekken houden de look jong en infantiel en het lijkt vrij gemakkelijk schoon te houden.

Deze Lego opbergkubussen zijn niet alleen stijlvol, maar zijn ook een uiterst praktisch opbergidee voor speelgoed. Ze zijn ideaal voor een moderne ruimte en zien er goed uit als alleenstaande stukken of gestapeld op elkaar. Deze eigentijdse look zal jarenlang werken voor uw kind en kan gemakkelijk worden bijgewerkt als uw kind groeit.
7. Wees speels en leuk
Sekseneutrale kinderkamer met tipi-tent

Afbeelding: Future PLC/ Armelle Habib

Kies een effen achtergrond voor het weergeven van heldere, moderne kunstwerken en ongewone meubels. Houd je kind gestimuleerd met een tipi-tent van wit katoen en houten stokken. Deze creatieve kleine schuilplaats biedt een gezellig toevluchtsoord om de dag door te brengen. Vul hem met kleurrijke kussens en speelgoed, zodat ze zich nooit hoeven te vervelen.

Combineer het met een wit kinderbedje, accessoires in primaire kleuren en zachte, transparante mousseline gordijnen voor een ingetogen kinderkamer waar jij en je kind graag zullen vertoeven.
8. Werk met vintage