Baby benod​igdheden

​Alles verzamelen wat je nodig hebt voor je nieuwe baby kan een stressvolle taak zijn tijdens je derde trimester. Wij denken dat het in fasen breken van de uitrusting op basis van leeftijdscategorieën het proces kan vergemakkelijken.

​Voor elke stap splitsen we de uitrusting op in twee lijsten:

 Zeker-Nodig - Dit zijn de items waarvan wij denken dat ze noodzakelijk zijn en die wij ten zeerste aanbevelen.

Leuk-om-te-Hebben - Dit zijn items die sommige ouders nuttig vinden, maar niet 100% noodzakelijk.

​1. In het ziekenhuis met je baby

Er zijn een paar dingen die we aanraden om in te pakken om klaar te zijn voor je reis naar het ziekenhuis. Met een aantal extra dingen die je misschien wilt overwegen. We zullen uitleggen wat we specifiek aanbevelen en waarom.

Must haves

Zuigelingen Autostoeltjes

​Autostoeltje

Bekijk een samenvatting van 5 ​andere websites.

​Een autostoeltje is verplicht om je baby in de auto te vervoeren. Het wordt aangeraden een kind tot 2 jaar in een achterwaards autostoeltje te vervoeren.

De andere must haves

- De "baby-gaat-naar-huis-outfit" om te dragen in het autostoeltje.

babypakje

- Lekker warme anti-slip sloffen zijn in het koude ziekenhuis noodzakelijk.

sloffen

- Aan verzorgingsproducten voor mamma hebben we een compleet artikel gewijd.


- Afhankelijk of je borstboeding gaat geven is tepel balsem zeker geen overbodige luxe.

tepelbalsem

​Leuk om te Hebben

​Een geboorteplan geeft veel duidelijkheid over wat komen gaat.

- Omdat je natuurlijk mooie foto's aan deze bijzondere dag wilt over houden, roept een jurk speciaal gemaakt om in te bevallen geweldige herrineringen op.

zwangerschapsjurk wehkamp

Het lijkt dat de eind-streep in zicht is maar geloof ons, je verlangen om je weer 100% comfortabel te voelen, blijft ook na de bevalling nog een diep verlangen. Met een zwangerschap-kussen geef je jezelf een goedkoop kado om ieder moment van de dag zo confortabel mogelijk te kunnen liggen.

voedingskussen hema

- Om je rust te kunnen pakken in een hectisch ziekenhuis  kun je (misschien maar beter) een slaapmasker en een paar oordopjes meenemen even helemaal tot jezelf te komen.

- lippenbalsem tegen droge lippen terwijl je je door de bevalling heen puft.

- Een bevallingsbal, Sommige ziekenhuizen hebben misschien bevallingsballen die je kunt gebruiken. Maar als ze deze niet hebben of als je liever je eigen bal meeneemt, overweeg dan de Gymnic Fitness Ball. Volg de link voor wat algemeen advies over geboorteballen en hoe ze nuttig kunnen zijn tijdens de bevalling.

- Een pittenzak zoals de Earth Therapeutics Microwaveable Comfort Wrap. Deze kan worden opgewarmd in de magnetron en is een handig hulpmiddel voor de pijn die gepaard gaat met de bevalling. Je kunt ook overwegen om zelfgemaakte dingen voor het verlichten van ongemak te maken, zoals een tennisbal gestopt in een lange sok om tegendruk op de rug te geven wanneer de pijn toeslaat.

​In de "Baby Bubbel" - 0 tot 8 weken

​Eenmaal thuis van het ziekenhuis, heb je heel wat spullen nodig om het schip te laten drijven. Als het mogelijk is, koop en organiseer je essentiële spullen voor de geboorte van je baby zodat je na het ontslag je kunt concentreren op je baby.  ​De eerste dagen met ​je baby zijn een continue cyclus van voeding, verandering en slapen

​2 tot 3 maanden

Enter your text here...

3 tot 6 maanden

​Na drie maanden glimlachen baby's, beginnen ze te leren met anderen om te gaan en laten ze hun persoonlijkheid zien. Rond vier maanden, komt een "ontwaken" van soorten voor waar de slaaproutines volledig kunnen veranderen en de waakzaamheid kan toenemen

​6 tot 12 maanden

​De komende zes maanden zijn er veel nieuwe ervaringen met uw baby die meer beweegt en enthousiast begint te praten en te eten. Deze veranderingen zijn onder andere de behoefte aan nieuwe spullen en een aantal van onze favoriete items zijn opgenomen in onze must-have en graag hebben lijsten hieronder.


Neem GRATIS kennis van actuele baby aanbiedingen

Als je het te druk hebt met actief naar aanbieding zoeken dan kun je nu op de hoogte gehouden worden van actuele acties van de grote babywinkels.

Babykamer Ikea

Wie kent het nu niet? De Babykamer Ikea.

Ikea staat bekend om betaalbare meubels en woonaccessoires. Het staat tevens bekend om dat je de meubels grotendeels zelf in elkaar moet zetten. Ze zorgen voor een ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding waar niet alleen het begrip “modaal gezin met een Ikea-huis” maar ook “babykamer Ikea” wereldwijd bekend is. Een babykamer van Ikea zorgt ervoor dat je ook kwalitatief goed en helemaal hip je babykamer in kunt richten. En daarnaast is het ook nog eens  goedkoop.

Complete babykamer goedkoop

Hun visie: het creëren van een beter dagelijks leven voor de vele mensen. INGKA, dat gebaseerd is op de naam van Ingvar (INGvar KAmprad), werd ongeveer 30 jaar geleden opgericht. Met meer dan 780 miljoen klanten weten ze goed wat mensen willen. Namelijk een One  Stop Shop ervaring en daarom zijn de babykamers compleet met accesoirres te krijgen. Er zijn maarliefst 355 IKEA woonwarenhuizen en in 29 landen hebben ze hun naam waardig gemaakt. Er werken meer dan 149.000 mensen! Vandaar dat de Ikea prijzen gemiddeld een stuk lager liggen.

Babykamer ideeën


De digitale revolutie heeft radicaal veranderd hoe mensen verbinden en de wereld ervaren. Het betekent dat Ikea vandaag de dag meer dan 2,1 miljard bezoekers kunnen tellen. Daarom hebben ze zich ook op andere manieren weten te ontwikkelen. Ze willen de consument betrekken bij het proces van product ontwikkeling zodat ze hun visie verder kunnen waarmaken. Namelijk nieuwe trends te zetten en zoveel mogelijk mensen zo gemakkelijk mogelijk te laten winkelen.

Babykamer Ikea is een veelvoorkomend begrip. Dat is niet zo gek als je je bedenkt dat Ikea een van de meest bekende meubelconcerns is. Een babykamer Ikea is dan ook het eerste waar je aan denkt zodra er een kleine op komst is en je je bezig moet gaan houden met het inrichten van een babykamer.

Producten babykamer Ikea


Ikea babybed

Voor een goedkoop babywiegje ben je bij Ikea aan het goede adres. Voor een paar tientjes vind je daar een Ikea babybed. Het houten ledikant van de serie SNIGLAR kost maar 45 euro. In de SOMNAT serie vind je betaalbare babybedjes in vrolijke kleuren roze en blauw.

sniglar ledikant

 

Ikea commode

De Sundvik-commode/ladekast is een combinatie van een kast en een commode. Het heeft een uitklapbaar bovenblad zodat je de commode zelf snel ietsje groter kunt maken als je dat fijner vind.

sundvik commode open


Kast babykamer ikea

De Kallax-kastenserie is heel populair. Het zijn kasten met vierkante vakjes. Je kunt de kast in allerlei vormen en maten samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een hoge kast doen, of juist een lage kast. Er zijn ook grotere kasten verkrijgbaar.  En er zijn kleine kasten met twee, drie of vier vierkantjes maar met elk vierkantje kun je doen wat je wilt en ze zijn ook goed te gebruiken voor de kinderkamers. Je kunt er een mooie verzameling knuffels in doen of het gewoon open laten en er bijvoorbeeld voorlees boekjes in doen. Je kunt er ook voor kiezen om voor één of meer vierkantjes een deurtje te doen of er een precies passende bak in te doen waar dan bijvoorbeeld speelgoed in kunt opbergen.

kallax kast


Ikea kinderkamer.

Ook voor kinderkamer kun jeuiteraardterecht bij Ikea.

Babykamer Ikea hacks

Op internet zijn ze inmiddels een begrip, Ikea hacks: simpele en leuke ideeën om Ikea producten eigen en bijzonder te maken. Leukmetkids.nl verzamelde de allerleukste Ikea hacks voor de babykamer en kinderkamer voor je. Neem hier een kijkje op leukmetkids.nl

Op eengoedverhaal.nu vind je nog meer leuke Ikea Hacks! 

Met een beetje DIY en geduld maak je iets bijzonders van die standaard IKEA meubels!

 Babykamer Ikea Sniglar

In dit babybed slaapt je baby veilig en goed. Gemaakt van massief beuken - een slijtvast, stevig en recyclebaar natuurmateriaal dat goed is voor je portemonnee en voor de planeet.

babykamer ikea Sniglar


Babykamer Ikea Sundvink

Alle kinderen zijn dol op SUNDVIK. Waarom? Nou, omdat het kinderkamermeubels zijn die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Stoelen, tafels en andere kleinere maten in een gezellige traditionele look, en alles is getest volgens de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

babykamer ikea sundvik

Babykamer Ikea Smagora

Tijdloze vorm, afgeschuinde kanten en zacht afgeronde hoeken. Net zo veilig als al Ikea's andere babybedden - alleen iets liever voor je portemonnee.

smagoera